Over ons

Service kwekerij

Historie

In 1940 begon Kees van der Valk op de huidige locatie in Naaldwijk met het kweken van diversen soorten groenten. Na jarenlang actief te zijn geweest binnen het bedrijf werden de zonen Fons en Ben van der Valk in 1977 mede-eigenaar om vervolgens  7 jaar later het bedrijf over te nemen.  Op initiatief van Fons en Ben werd de overstap van de groente naar de sierteelt gerealiseerd. Via verschillende Nederlandse veilingen werden er jaarrond diversen soorten potplanten afgezet. Om vervolgens in 1988 zich verder te specialiseren in de teelt van kuip-  en terrasplanten met directe verkoop. De merknaam ‘Patio Plant’ werd in 1990 geregistreerd en vormde de introductie van een verpakkingslijn van verkoopklare winkelconcepten.

Dankzij de investering in een duurzame relatie met haar klanten en de innovatieve wijze om een zo breed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden is Van der Valk  BV uitgegroeid tot een handelskwekerij met een teeltoppervlakte van 80.000m2. Om in de toekomst een verdere groei te kunnen realiseren en om continuïteit te garanderen is het bedrijf in 2020 overgedragen aan de nieuwe generatie.

PatioPlant

Haal de beste hobby kweker in jezelf naar boven, deze selectie stelt iedereen in staat om z’n eigen tuinparadijs te creëren. De gemakkelijke instructies maken het beste in je los. Of je hierbij actief aan de slag wilt met fruitsoorten als Aalbes of Druif of het warmer op zoekt met Citrusvruchten, het kan allemaal.

Daarnaast is er ook veel te vinden in de wereld van bloeiende balkon of terrasplanten. Van de traditionele Hortensia tot exoten als Paradijsvogelbloem en Italiaanse Jasmijn.

Wil je het hele assortiment bekijken, klik dan hier

Days of Joy

Bij Days of Joy draait het om het vieren van de kleine, mooie dingen van het leven. Vieren doen we niet alleen bij speciale gebeurtenissen, maar laten we ook oog hebben voor de waarde van onze natuur. Met Days of Joy wordt op vrolijke wijze de kenmerken van een van onze producten weergegeven met als doel om voor een fijn gevoel te zorgen.

Het assortiment bevat tal van artikelen die gedurende langere tijd sfeer brengen in huis of tuin. We zeggen daarom bij ons graag:

Let’s plant some happiness!

Benieuwd wat er verkrijgbaar is als Days of Joy artikel? Klik dan hier

E-Commerce

Ons complete assortiment bieden we ook graag aan voor webshop ondernemers. Door creatief om te gaan met verpakkingen en per seizoen andere artikelen te presenteren houden we de webshop levend en afwisselend voor de consument. We kunnen daarin bij staan in het verzorgen van de content en hebben goede lijnen als het gaat om fotografie.

Geinteresseerd in de mogelijkheden? Benader ons gerust via de contactpagina.

Wij zijn gecertificeerd conform